For our dutch friends:  Racefietsen en genieten in Puerto de la Cruz
Tigaiga in the media

For our dutch friends: Racefietsen en genieten in Puerto de la Cruz

Overnachten bij Tigaiga Suites
De familie Enrique Talg begon met Hotel Tigaiga en heeft tegenwoordig ook de Tagaiga Suites in het assortiment. Het renoveerde alle kamers van het oude pand tot moderne kamers. En dat is gelukt. Ons appartement heeft een prachtige woonkamer met een luxe bank en tafel. Bovendien hangt er een prachtig grote foto van het eiland op de muur en is er een luxe stoel en televisie. De keuken is volledig ingericht met eettafel, koelkast, vaatwasser en kookplaat. De slaapkamer heeft heerlijke bedden en is ruimtelijk ingericht waardoor je plek genoeg hebt om je koffer kwijt te zijn en al je kleding voor je vakantie in de kasten kunt opbergen. De badkamers zijn ook netjes ingericht met een heerlijke inloopdouche, aparte wastafel en een vrijstaand toilet. Al met al prachtige nieuwe kamers met vaak mooi uitzicht op de Teide en in de verte zelfs op de Zee. Een heerlijke plek voor je vakantie.

Racefietsen en genieten in Puerto de La Cruz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.